search
top

De komst van de robot. Oud nieuws (1 grafiek)

Vanwege wat voor reden dan ook discussiëren economen nu pas over de opkomst van de robot in het productieproces. Terwijl bijvoorbeeld de melkrobot alweer 15 jaar een groot succes is en door Lely, een van de fabrikanten, ondertussen is aangevuld met een mestopruimrobot en een voeraanschuifrobot. Maar wat nog meer mensen niet weten is dat er veel meer robots in huis zijn dan buitenshuis. Enig internet huiswerk deed me zeer snel op een site belanden met de naam ´Vacuum cleaners market research´ en fraaie rapporten als het ´Vacuum cleaners in Saoudi Arabia´. En deze grafiek, net als in het geval van de radio in de jaren dertig weerstaat de verkoop van een werkelijke innovatie de neergaande economische trend en is er binnen de huishoudens plaats van dynamische innovatie. In tegenstelling tot daarbuiten, maar dat is een ander verhaal.

Aantallen en waarde van de verkopen van stofzuigrobotten in de VS en in Europa

Vacuum cleaner

2 Responses to “De komst van de robot. Oud nieuws (1 grafiek)”

  1. Zeer wetenswaardig bericht! Ik moet zeggen dat ik dit niet verwacht had in de huidige lastige tijden! Bestaat er een manier om me aan te melden voor deze site?

  2. Ontzettend wetenswaardig bericht! Ik zal zeggen dat ik dit niet verwacht had met de huidige lastige tijden! Is er een manier om me te abonneren op deze site?

Leave a Reply

top